in englishAuf deutschmagyarul
Kapcsolat | Sajtószoba | Oldaltérkép
Ön itt áll: Aktuális > Hírek

Dunai Hajós Pálinka egy tökéletes helyszínen, a Pannónia Fesztiválon 2012.05.24.-27.

2012.03.08.

Ami a hónapokat illeti, a fesztiválszezont idén sem lehet elég korán elkezdeni. A hosszú, szürke tél után egy nem túl izgalmas tavasz és egy eseményekkel teli nyár közé miért ne férhetne be egy Pannónia Fesztivál?! Főleg, ha az 2012 egyik legnagyobb bulijának ígérkezik.

Kilátás a fesztivál helyszínéről

Bár gyorsan peregnek a napok, május 24-éig bőven van még mit tenni, de a kedvező fejleményeket mi sem igazolja jobban, minthogy túl vagyunk a PaFe történetében már hagyományosnak számító év eleji szavazáson, ami ismét érdekes eredményeket produkált: bár a voksokat (pontosabban a beszédes pontokat) január 22-éig vártuk volna, az ezrével érkező kívánságok már január 18-án kimerítették a keretet. Eszerint – a szavazás lezárta előtti pillanatokban – már több, mint 60 zenekar elérte a bekerüléshez szükséges 10 000 pontot, így az 50-es lista is rekordidő alatt kerekedett ki. Mint eddig minden évben, idén is az örök favorit, a Tankcsapda végzett az élen, így a tavalyi, átmeneti hiányát pótolva, a 6. PaFén az első napon a helye a debreceni csapatnak. A nagyok mellett persze a feltörekvő, de annál lelkesebb zenekarok is megtettek mindent, hogy ott lehessenek a hazai zenei élet valamirevaló résztvevőit felvonultató Pannónián. Mindezek tükrében 2012-ben is igazán izgalmas pünkösdre számíthatunk. A Pannónia Fesztivál továbbra is kis hazánk nagy zenéjéről meg persze azokról szól, akik megfizethető áron, négy napon keresztül, egy hatalmas buli keretén belül részesei szeretnének lenni a (nem) hivatalos szezonindító fesztiválnak.

Itt és a Facebookon is folyamatosan nyomon követhetők a Pannónia Fesztivállal kapcsolatos történések, érdemes figyelni, mert az aktuális programról, fellépőkről és az egyéb tudnivalókról szóló infók mellett játékokkal és mindenféle finomságokkal várunk, hogy május 24-éig valahogy elüssük az időt.

vissza

„Nem tudok írni vidám verset, ritkán mosolygok, gyakran iszok, pálinkába fojtok minden keservet”
Koncz Gábor  
Palinkasarok