in englishAuf deutschmagyarul
Kapcsolat | Sajtószoba | Oldaltérkép
Ön itt áll: Aktuális > Hírek

Dunai Hajós pálinkák a Mesterpálinkák szakkereskedésben

2009.02.16.

Örvendetes módon a pálinka egyre sikeresebb, ezt nem csak az évről évre népszerűbb regionális és országos pálinkafesztiválok, üzletünk kedvelt pálinkabemutatói bizonyítják, hanem az egyre nagyobb számú új piaci szereplő is. Kereskedésünk fontosnak tartja, hogy mind több lehetőséget kapjanak azok a kereskedelmi főzdék, akik saját márkáikkal a közelmúltban szálltak harcba a pálinkát kedvelő vásárlók kegyeiért. Éppen ezért az elkövetkező hetekben az egyik legígéretesebb új kereskedelmi főzde, a Dunavecsei Vecse Komplex Kft. termékeit, a Dunai Hajós pálinkákat mutatjuk be.

Az ingyenes kóstolással egybekötött, pálinkát népszerűsítő akciónk február 5-én kezdődik és március 7-ig tart. Ez idő alatt tehát a hazai pálinkapiac egyik legújabb márkáját, a Dunai Hajós pálinkákat látjuk vendégül a kereskedésben.

Ezalatt az öt hét alatt megkóstolhatják a 0.5 literes kiszerelésű 45 %-os Dunai Hajós, faeper-, cseresznye-, meggy-, barack-, szilva- (ez a tétel 50%-os), vilmoskörte-, és birspálinkákat, valamint a szintén fél literes kiszerelésben kapható és szintén 45 %-os Dunai Hajós Öregágyas meggy-, barack-, és szilvapálinkákat. Ráadásul, azok a kedves vevőink, akik a főzde barackpálinkájából vásárolnak még 20 százalék kedvezményt is kapnak. Az ár 4.900 Ft helyett így 3.900 Ft.

Pálinkabemutatónk és ingyenes kóstolónk minden nap nyitástól zárásig tart, jöjjenek el hozzánk, ismerjék meg a remek Dunai Hajós pálinkákat!

Szeretettel várja Önöket a Mesterpálinkák szakkereskedés.

http://www.mesterpalinkak.hu

vissza

„Nem tudok írni vidám verset, ritkán mosolygok, gyakran iszok, pálinkába fojtok minden keservet”
Koncz Gábor  
Palinkasarok