in englishAuf deutschmagyarul
Kapcsolat | Sajtószoba | Oldaltérkép
Ön itt áll: Aktuális > Rólunk írták

Pálinkafőzde Dunavecsén

2008.10.20.

Dunavecse közvetlenül a Duna bal partján helyezkedik el, Bács-Kiskun megyében, itt hozta létre a Vecse Komplex Kft. 2007 júniusában a Dunai Hajós Pálinkafőzdét. A kisüsti lepárló berendezések magyar szakemberek kiváló munkáját dícsérik, amelyben ötvöződik a hagyomány és napjaink korszerű technológiája. A terület kiválasztásában döntő szerepet játszott a település földrajzilag kiváló elhelyezkedése, mikroklímája, az évtizedes hagyományokkal bíró gyümölcstermesztési kultúra, illetve az itt termelt gyümölcsök utánozhatatlan és egyedülálló illat- és ízvilága.

Gyümölcspálinkáinkban az irányított  erjesztésnek és  a kíméletes lepárlásnak köszönhetően sikerült palackba zárni a Dunavecsén termelt gyümölcsök felejthetetlen harmóniáját.

A magyar pálinka, mint hungarikum megóvása iránti elkötelezettségünket az üzemünkben készült kisüsti pálinkák kiváló minősége igazolja, melyeket bátran ajánljuk minden kedves fogyasztó és forgalmazó számára."

vissza

„Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét... és mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!”
Koncz Gábor  
Palinkasarok