in englishAuf deutschmagyarul
Kapcsolat | Sajtószoba | Oldaltérkép
Ön itt áll: Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. Ahhoz, hogy letölthesse a Sajtószobában található anyagokat és feliratkozhasson hírlevelünkre, regisztráció szükséges.

Sikeres regisztráció esetén, a későbbiekben elegendő a regisztrációkor megadott e-mail címével és az e-mailben küldött jelszavával belépnie, hiszen ezekkel hitelesen tudjuk azonosítani.

Adatainak kezelésében az alábbi jogszabályok szerint járunk el:

Regisztrációkor hozzájárul, hogy kezeljük a személyes és különleges adatait. Az Ön által megadott minden adatot, információt, tényt bizalmasan kezelünk. Az Önről tárolt adatokat az oldalra történő belépés után bármikor megtekintheti, szükség esetén módosíthatja, vagy regisztrációját törölheti.

Adatait egyéb célra csak a kifejezett írásbeli hozzájárulása esetén használjuk fel. Adataiba kizárólag az erre jogosult munkatársaink tekinthetnek bele. A személyes adatait (beleértve az e-mail címét) harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki.

Gondoskodunk arról, hogy az adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak. Minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállalunk felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

Megteszünk minden tőlünk elvárható intézkedést, hogy az oldalainkhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállalunk felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, amelyek az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okozhatnak.

Regisztrációjával teljes felelősséget vállal az általunk megadott jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. Nem vállalunk felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár Önnel, akár harmadik személlyel szemben.


„Tiszta szilva, vagy ha az nincs alma, a lényeg, hogy gyöngyözzön, az a jó pálinka.”
Koncz Gábor  
Palinkasarok