in englishAuf deutschmagyarul
Kapcsolat | Sajtószoba | Oldaltérkép
Ön itt áll: Aktuális > Rólunk írták

Koncz Gábor levetkőztette vendégeit

2009.03.19.

BUDAPEST – Különleges menüvel, meglepetésvendéggel, pálinkával és medencével várta vendégeit a Kossuth-díjas színész, aki ezúttal nem csupán felsőtestét mutatta meg a nézőknek. A Hal a tortán korábbi részében ugyanis Koncz Gábor (70) egyszer már lekapta a pulóverét Brunner Márta kedvéért, ezúttal azonban fürdőnadrágban mutatkozott.

A végére igencsak felmelegedett a hangulat, ekkor a fiúkkal levetkőztünk, és beugráltunk a medencébe. A lányokat sajnos nem lehetett rávenni a fürdőzésre, azzal mentegetőztek, hogy nem hoztak fürdőruhát. Hiába mondtam én nekik, hogy ez itt nálam már máskor is előfordult, és sosem jelentett gondot – mesélte nevetve élményeit a Blikknek Koncz Gábor, aki fantasztikus vendéglátó hírében áll. Nála ugyanis minden héten „áll a bál”.

A vendégeket ezúttal is elkényeztette: előételként libamájat tálalt, amelyet a róla, azaz szerepéről, a Dunai Hajósról elnevezett pálinkával öblítettek le. Az alaphangulat így már meg is volt a folytatáshoz, a vadmalacleveshez és a szarvasborjúgerinchez, nem beszélve a medencepartiról. A desszert sem volt hétköznapi, a vargabéles vaníliaöntetéhez a házigazda saját kezűleg formált tavirózsát málnaszörpből, amelyeket a saját virágairól mintázott.

– A recepteket otthonról hoztam, a menükártyára is ráírattam, hogy az ételek édesanyám receptjei alapján készültek – mondta a Blikknek Koncz Gábor. – A terítésben azonban mindig séf barátom, Görög Rudi segít.

A partinak még egy meglepetésvendége is volt. A házigazda barátja, az asztaliteniszező Bátorfi Csilla édesapja, Bátorfi István eleinte álarcban hegedült Kőbán Ritának, miután kiderült, az olimpiai bajnok még sohasem kapott szerenádot.

H. G.
Forrás: Blikk.hu
 

vissza

„Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét... és mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!”
Koncz Gábor  
Palinkasarok